top of page

Om

johanne

Johanne er i tillegg til eier og daglilgleder av Neglfabrikken, også Education & Brand Ambassador for CND og NeglAkademiet.
IMG_8108.HEIC

Jeg heter Johanne og er 35 år gammel. Fra tidligere er jeg utdannet  danselærer og sosionom. I april 2019 fikk jeg min første lisens fra CND ved NeglAkademiet, da i Brisa Gel og i juni 2020 utdannet jeg meg videre og fikk lisens i CND væske & pulver.  I juli 2019 startet jeg Neglfabrikken og har drevet med negler siden.

 

Høsten 2021 var jeg så heldig å bli tatt ut til å delta på CND Boot Camp og den 08.11.21 ble jeg uteksaminert og fikk tildelt prisen "Best Academic Achievement" for mine faglige prestasjoner under kurset. 

Som uteksaminert er jeg godkjent som instruktør og kursholder for NeglAkademiet og CND i Norge. Våren 2023 ble jeg også Brand Ambassadør for NeglAkademiet og CND. 

Som negldesigner er jeg svært opptatt av at du som kunde får hjelp til å opprettholde sunne, sterke og friske negler. Jeg har stort fokus på at tjenestene du får er riktig for deg og dine negler. Jeg hjelper også med tips til hjemmepleie og produktene som passer best for deg. 

Jeg håper du tar turen innom meg. 

Jeg gleder meg masse til å hjelpe deg og dine negler! 

 

johanne

Johanne er i tillegg til eier og daglilgleder av Neglfabrikken, også Education & Brand Ambassador for CND og NeglAkademiet.
bottom of page