Søk

Neglepleie hjemme: hvilke produkter & hvordan bruke dem?


I dag tar jeg for meg hvilke produkter jeg som negledesigner anbefaler deg å ha hjemme til din personlige daglige neglepleie, samt hvordan og hvorfor du bør bruke dem.


Det første produktet jeg vil nevne er negleolje. Her finnes det mange forskjellige merker og produkter, både billige og dyre. Jeg anbefaler deg alltid å kjøpe negleoljen din der du får stelt neglene dine. Dette fordi negleoljene som selges i salongene er laget for å passe sammen med de produktet du har fått lagt på neglene dine. Dette gjør at du ikke bare ivaretar dine naturlige negler, men også ivaretar holdbarheten, styrken og fleksibiliteten til produktet du har på neglene dine. Min anbefaling er CND sin Solar Oil eller Famous Names sin Dadi´Oil. Begge disse to dufter helt fantastisk og er nydelige på huden. Solar Oil har en mild og god duft av søtmandel, mens Dadi´Oil har en frisk sitruslukt med undertoner av avokado og ingefær. Jeg er stor fan av begge og har en av hver på nattbordet, i vesken og på kontoret. En gylden regel ved bruk av negleolje er at du bør prøve å bruke den minst en gang om dagen. Jeg anbefaler alltid mine kunder å bruke negleolje to ganger om dagen slik at neglene får påfyll av fuktighet, samt holder seg tøffe og fleksible i løpet av dagen.


Det neste jeg vil anbefale alle er en neglebåndskrem. En neglebåndskrem er laget for å fukte og myk gjøre negleplaten og huden rundt neglene dine. Jeg anbefaler CND Cuticle Eraser. Denne er laget for å passe sammen med Solar Oil, og brukes disse sammen gir du neglene dine en fantastisk daglig fuktighets cocktail som vil gjøre store forskjeller for neglene dine. Cuticle Eraser har også andre egenskaper som er bra for neglene dine. Den inneholder blant annet naturlige A.H.A syrer fra sukkerrør, sitron og glykol, som er med på å gi en lett og naturlig exfoliering av huden og neglebåndet ditt. Cuticle Eraser vil altså være med på å fjerne hard hud rundt neglene dine og forhindre at man danner hangnails. For alle dere som sliter med mye hudvekst og hard hud rundt neglene vil bruk av Cutictle Eraser gjøre en enorm forskjell. Som ved negleolje er jevnlig bruk nøkkelen for å opprettholde en myk og smidig hud rundt neglen og neglebåndet. Jeg anbefaler å bruke Cuticle Eraser en gang om dagen hvis du har normal hudvekst, har du mye hard hud og hangnails anbefaler jeg deg å bruke den to til tre ganger om dagen eller etter behov.


Flere av mine kunder forteller meg at de sliter med at neglene deres knekker lett, deler seg og er generelt tynne. Er dette tilfellet for deg, anbefaler jeg deg å få kjøpt et styrkende produkt som inneholder keratin, i tillegg til produktene over. Neglene dine er dødt keratin protein, som trenger beskyttelse, styrke og hjelp til ivaretakelse. Min anbefaling er CND sin RescueRXx. RescueRXx er en keratinbehandling til neglene dine som du kan bruke hjemme. Ved jevnlig behandling vil du kunne øke styrken i neglene dine, lagdelingen vil minske, du vil kunne forhindre mindre sprekker og riller, samt at neglen vil kunne oppleves tykkere. Som nevnt over er dette en behandling. Det betyr at du skal bruke den i en angitt periode, for så å ta en liten pause før eventuelt videre bruk. Dette er viktig da overbruk av et styrkende produkt kan gi motsatt effekt enn ønsket. Neglene dine kan bli for harde og tøffe hvis produktet ikke brukes som anvist. RescueRXx skal brukes ut fra anbefalinger fra din negledesigner og ut fra dine negler sin helse. Jeg anbefaler mine kunder å bruke RescueRXx to ganger daglig, i to til fire uker, alt etter deres negler og neglehelse. Du skal pensle RescueRXx på hele neglen, massere den godt inn i negleplaten og la den virke i 30 minutter.

Hvis du er glad i å lakke neglene dine selv og liker å bruke neglelakk vil jeg anbefale deg å få tak i CND Vinylux 7 dagers neglelakk. Vinylux neglelakk skiller seg svært positivt ut blant neglelakkene på markedet. Den lover å holde i 7 dager og det gjør den virkelig, til og med på mine vanskelige negler  Ved å legge en neglelakk gir du neglene dine et lite lag med beskyttelse, og dette vil for noen være nok for å opprettholde den naturlige lengde de ønsker. Jeg anbefaler Vinylux fordi den i tillegg til å være en svært god neglelakk også inneholder ingredienser som er svært bra for neglene dine. Vinyluxen er tilsatt en kompleks blanding av jojoba olje, vitamin E og keratin som vil gjøre at neglene dine alltid vil være beskyttet og ivaretatt.


Til slutt vil jeg anbefale en god håndlotion, en neglelakkfjerner som ikke tørker ut huden og en god fil til bruk på naturlig negl.


Vi kan begynne med håndlotionen, Dadi ´Lotion, som er min favoritt. Den lukter veldig godt, er lett og trekker raskt inn i huden. Jeg velger også å anbefale lotion fremfor krem på grunn av den sistnevnte egenskapen. Jeg syns selv at kremer har en tendens til å føles fete og klebrige, og gidder av den grunn ofte ikke å bruke håndkrem. Jeg anbefaler derfor heller en god håndlotion som du kan kjøpe hos din negledesigner, denne vil som de andre produktene være laget for å passe sammen med de overnevnte produktene som et system, og gi en helhetlig pleie for dine hender og negler. Jeg nevnte over Dadi ´Lotion, denne er basert på Dadi´Oil sine ingredienser og bruker du disse to sammen har du en kjempeflott fuktighetskilde til dine hender og negler i løpet av dagen. CND har også flere gode håndlotions, med mange forskjellige dufter, som er laget for å passe sammen med Solar Oil og disse er også å anbefale på det sterkeste.


En god neglelakk fjerner er et must i enhver neglepleie pakke og jeg vil anbefale alle Offly Fast Remover fra CND. Denne inneholder blant annet makademianøtt olje som gir en fantastisk god lukt, men som også er med på å opprettholde fuktighet i huden og neglen din. Det som også er bra med Offly Fast er at den ikke bare fjerner vanlig neglelakk, men du kan også fjerne CND Shellac og akryl forsterkning med den. Sist, men ikke minst må jeg nevne en god fil til bruk på naturlig negl. Jeg har nevnt denne før, men en god ting kan ikke nevnes for ofte syns nå jeg. Kanga fil fra CND er en flott fil til naturlig negl. Den er tynn, har et senter av lønnetre og har en grovhet på 240#, som er perfekt for naturlige negler. Jeg vil også nevne Koala buffer som et tillegg til Kanga filen. Den har to sider, en på 240# og en på 1200#. Denne kan du bruke til å buffe lett på naturlig negl med den groveste siden og den fine siden brukes til å polere neglen etter på.


Jeg håper at du har fått noen gode tips til hvilke produkter som kan passe deg og din hjemmepleie. Skulle du lure på noe angående dine negler og neglehelse kan du alltids stikke innom salongen og snakke med meg eller ta en telefon. Kontaktinfoen min finner du under fanen Kontakt på nettsiden min www.neglfabrikken.no


Johanne & Neglfabrikken137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle