top of page
  • Forfatterens bildeJohanne Stangeland

IBX; et reparerende og styrkende system!

IBX systemet er et nytt og banebrytende system fra produsenten Famous Names.

Her har fantastiske kjemikere laget et nytt supert produkt til alle dere som sliter med riller, sprekker, lag deling, misfarging, tynne, slitte og skadde negler. Det er et reparerende og styrkende system som for mange av dere vil bli en "game changer" innen neglepleie.


IBX er et forsterkende system laget for å trekke ned i lagene på neglene dine ved hjelp av varme. Varmen er med på å gjøre at systemet trekker godt ned i lagene på neglen, uten dette steget vil flere av de viktige egenskapene til systemet ikke fungere optimalt. Etter varmebehandlingen tørker man av det resterende produktet som neglen ikke har klart å trekke til seg, for så å herde produktet på plass i lagene på neglen din, dette ved hjelp av en LED lampe.


Systemet består av to deler, IBX Repair og IBX Strengthen. Produktene legges som vanlig lakk, og ved hjelp av varme, trekker det ned i de øverste lagene på neglene dine for å styrke og reparere dem. IBX Repair har som hovedoppgave og reparere de delene av neglen som er skadet. Har du riller eller sprekker i neglene påføres IBX Repair på dette området for å glatte ut og fylle i sprekkene. Den fungerer også svært bra på lagdeling og korrigering av misfarging. IBX Strengthen har egenskapen til å styrke neglene dine. Sliter du med tynne negler som lett knekker vil Strengthen være en god hjelper for deg. Som nevnt over vil altså IBX systemet ligge i lagene på neglene dine, ikke oppå som andre vanlige forsterkninger gjør. Det vil si at det er et system som ikke vil synes, du vil oppleve helt naturlige negler.


IBX systemet binder seg til seg selv og ikke til keratinet i neglene dine, og på fagspråket kalles dette for IPN- teknologi (Interpenetrating Polymer Network). Dette er en teknologi som gir ekstra sterke bindinger, da produktet ikke bare binder seg til seg selv, men kryssbinder seg. Det vil si at man får mange overlappende bindinger som til sist gir en sterk, tøff og fleksibel forsterkning. Det er denne teknologien som er med på å gi deg og dine negler den ekstra styrken og fleksibiliteten de trenger i hverdagen, for å fremme naturlig neglevekst, samt fungere som et beskyttede lag mellom neglene dine og andre forsterkende tjenester/produkter.


IBX systemet kan gjøres alene som en manikyr behandling eller det kan gjøres sammen med andre tjenester. Gjør man systemet alene lager du og negledesigneren din en plan for hvor mange behandlinger du og dine negler har behov for. Jeg vil her også nevne at selv om dette er et fantastisk produkt som gir utrolige resultater, er det ingen mirakel kur. Neglene våre vokser og vil hele tiden byttes ut. Dette medfører også at permanente skader som sprekker eller riller kan komme tilbake ved opphør av behandling. Det er derfor viktig at du som kunde er klar over at det kan være behov for vedvarende oppfølging og behandling med IBX systemet. Da dette er sagt har jeg selv opplevd svært gode resultater med IBX systemet på mine kunder, og jeg har flere som ikke ønsker å gå tilbake til andre forsterkninger som akryl eller hard gel. Hvis du gjør IBX sammen med en annen tjeneste vil du hele tiden få et jevnlig påfyll av systemet, dette da de fleste tjenester må fjernes eller etterfylles alt mellom hver 2 og 4 uke. Det anbefales ikke å bruke systemet mer enn en gang i uken, dette fordi overforbruk kan føre til sprøhet i stedet for styrken og fleksibiliteten som er ønsket, samt at dine naturlige negler vil på et gitt tidspunkt bli mettet og ikke klare å ta til seg mer produkt. En gang i uken i 4 uker vil derfor være en god start på en behandling, for så å gå over til en vedlikeholds behandling hver 2 - 4 uke.


Jeg anbefaler alle å bruke IBX systemet, uavhengig om du ønsker å ha en annen tjeneste over eller ikke. Det er et system som gjør underverker for naturlige negler og jeg er super fan. Det er heller ingen grense for hvem som kan få en slik behandling. Har du eller noen du kjenner utfordringer med neglene sine, har de sprekker & riller på grunn av cellegift, eller har du smelt bildøra på fingeren for mange år siden og neglen har aldri blitt den samme, eller kanskje har du alltid hatt en sprekk midt på neglen som deler seg og gir mye smerter? Da anbefaler jeg deg på det sterkeste å oppsøke en negledesigner som gjør IBX systemet, det vil kunne gjøre store forskjeller for deg og dine negler.


Hilsen Johanne & Neglfabrikken.

469 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page