Søk
  • Neglfabrikken

5 tips til hjemmepleie!

I disse koronatider har det aldri vært viktigere med hjemmepleie! Vi vasker og saniterer hendene flere ganger til dagen for å beskytte oss. I samme handling tar vi også bort all fuktighet i neglene og hendene våre! Derfor vil jeg i dag komme med 5 små tips til hvordan du kan opprettholde sunne, sterke og friske negler fulle av fuktighet og fleksibilitet på tross av gjentatt vask og sanitering!


Tips 1. BRUK NEGLOLJE!


Neglolje er en svært viktig bidragsyter til å opprettholde neglene dine sunne, friske og sterke! Den jobber seg ned i neglens flere lag ved å fukte og mykgjør neglseng, neglplate, sidefoldene og nelgbåndet vårt. Når dette skjer slipper vi flisete og sprukne negler, vi opprettholder god neglvekst, samt at neglbåndet holder seg mykt og fleksibelt og tåler vær, vind og daglig sanitering!


Vi anbefaler å bruke SolarOil fra CND! Den inneholder jojobaolje, vitamin - E, riskjerneolje og søtmandelojle! Jojobaolje er en transportolje som hjelper vitamin - E og de andre oljene å trenge dypt ned i neglen og huden vår. Riskjerne og søtmandel oljen er med på å fukte og mykgjøre hud og negler, søtmandeloljen gir også en nydelig duft!Tips 2. BRUK NEGLBÅNDSKREM!


Neglbåndskrem og neglolje er en "match made in heaven" og bør alltid brukes sammen! Neglbåndskrem er med på å gi ekstra fukt til neglbåndet og huden rundt neglene. Om du bruker Cuticle Eraser fra CND, som vi i Neglfabrikken anbefaler, får du i tillegg A.H.A syrer med på kjøpet. A.H.A syrer er naturlig exfolierende og vil ved jevnlig bruk ikke bare gjøre neglbåndet ditt mykt, men også fjerne overflødig hard hud!


For dere som har ekstra utfordringer med mye hard hud rundt neglene deres, og kanskje biter eller klorer på dette, vil Cuticle Eraser være en "game changer" da den mykgjør og løsner den harde huden og du slipper alle sårene og sprekkene rundt neglene dine!Tips 3. BRUK HÅNDLOTION


Håndlotion sier seg kanskje selv at er viktig å bruke, men vi tenker det er greit å minne om likevel! Vi anbefaler også å bruke en håndlotion istedenfor håndkrem, dette da lotion har en lettere og tynnere viskose enn en krem, og vil derfor trekke ned i huden på hendene dine raskere enn en krem vil.


Vi anbefaler Luxury Dadi'Lotion fra Famous Names, den har en helt fantastisk frisk og nydelig duft fra en blanding av eteriske oljer. Blant disse er sitrus, vanilje, sitron, bergamot, rosmarin, sitrongress og lavendel.

Tips 4. FIL NEGLENE


Filing av naturlig negl er viktig, holder du en jevn og fin lengde på dine naturlige negler er sjansen større for at de ikke knekker, splitter og deler seg. Ved filing av naturlig negl anbefaler vi å bruke en fil med 240 grit eller mer. Tallet betyr hvor grov filen er, jo lavere tall jo grovere er filen. Et tips for å unngå flising av neglene ved filing, er å file fra hver side av neglen og inn mot midten i jevne drag! Bruk gjerne Kanga fil eller Koala buffer fra CND.


Det er svært sjeldent at jeg oppfordrer mine kunder til å file lengden på deres forsterkninger eller forlengelse selv, men siden situasjonen nå er som den er, tenker jeg dette er et viktig punkt for å hindre at det oppstår eventuelle skader, dette da flere av dere nå vil gå over 3-4 uker før dere kan få en etterfyll hos deres negldesigner. Når du filer en forsterkning må du ha en fil som har en 100/180 grit overflate. Denne typen fil skal aldri brukes på naturlig negl, kun på gel eller akryl! Vi anbefaler at du holder filen i ca. 45 graders vinkel fra fingertuppen til tuppen av neglen når du filer, da vil du opprettholde en oval/rund form på neglen.Tips 5. FJERN PRODUKT PÅ RIKTIG MÅTE


Mitt siste tips er å fjerne produktene du har på neglene dine på en riktig måte om du har muligheten til dette! Jeg har tidligere skrevet om Gel og Akryl og hvordan disse kan fjernes. Ut fra dette vet vi at akryl kan fjernes ved hjelp av f.eks aceton, mens endel gel må files av. Her er det derfor viktig å høre med din negldesigner før du tar for deg å fjerne produktene så du ikke skader de naturlige neglene dine! Har du i midlertid Vinylux neglelakk, Shellac eller akryl på dine negler vil du kunne fjerne dette hjemme. Vi anbefaler å bruke CND sin Offly Fast Remover, dette er en produktfjerner som inneholder aceton, macadamianøttolje og vitamin - E. Den har en behagelig duft og tørker ikke ut neglene eller huden rundt.


Har du Shellac eller akryl på neglene gjør du følgende for å fjerne den. Ved akryl tar du en fil med 100/180 grit og filer ned høyden på neglen/produktet, vær her svært obs på at du ikke treffer naturlig negl! Etter at høyden er filt ned finner du frem bomullpads, Offly Fast Remover og aluminiumsfolie. Ta en dæsj med Offly Fast på en pads, legg den på neglen og pakk fingeren inn i aluminiumsfolien, vent i 10 - 20 min før du pakker opp en negl og sjekker om akrylen har løsnet fra neglen. Repeter steget over frem til akrylen har løsnet så mye at du kan ta den bort med letthet. Ved fjerning av Shellac trenger du ikke å file på produktet, du går rett på å pakke neglene inn i Offly Fast og aluminiumsfolie! Du trenger her kun å vente i 5 - 10 minutter, Shellacen "flasser" av neglen når den er klar.Vi håper dere får nytte av tipsene! Ønsker du å kjøpe noen av de nevnte produktene over er det bare å ta kontakt med Neglfabrikken så ordner vi det! Er du i tvil på noen av tipsene håper vi du tar kontakt med oss, så hjelper vi deg veldig gjerne! Vi vil med dette si takk for at du leste innlegget og oppfordre dere alle til å ta vare på dere selv og ønsker alle masse lykke til i tiden fremover!

20 visninger

Siste innlegg

Se alle

Hva er Shellac, Gel Polish & Gel Color?

I dette innlegget vil jeg ta for meg forskjellene på de forskjellige gel fargene vi har, når man ønsker den ene fremfor den andre og hvordan de vil kunne brukes på naturlig negl eller forsterkning/for

​© 2019 av Neglfabrikken AS. Laget med Wix.com