PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæring beskriver hvordan NEGLFABRIKKEN behandler dine personopplysninger ved besøk på vår nettside. Vårt mål er å ivareta og beskytte alle klienters personvern, og behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

 

Behandling av opplysninger

Eier har ansvaret for NEGLFABRIKKEN sin behandling av personopplysninger på neglfabrikken.no. Det er frivillig for deg som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, som å fylle inn kontaktskjema, sende e-post eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe, samtykker du til at vi benytter dine persondata (navn, e-post, adresse og telefonnummer) for å gi deg relevant informasjon fra salongen og eventuelle tilbud på tjenester, eller annen form for relevant markedsføring knyttet til salongens drift. Opplysningene lagres i kunderegisteret hos oss og blir ikke delt. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

 

Kontaktperson for henvendelser vedrørende ditt personvern og/eller behandling av personlige data er: johanne@neglfabrikken.no

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker noen nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke til lagring av informasjonskapsler. Å redusere bruken av informasjonskapsler kan imidlertid forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

 

Bruk og utveksling av personopplysninger

NEGLFABRIKKEN vil ikke bruke, utleverer eller utveksle personopplysninger om besøkende på hjemmesiden, på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke blir utlevert til andre.

 

Innsyn

Du har til enhver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.

 

 

Om personvernloven og tilsyn

Her finner du mer informasjon om gjeldende lovverk;

https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-verktoy/lover-og-regler/

 

Datatilsynet holder tilsyn med personvernreglementet i Norge.

 

Endringer

Ved eventuelle endringer i lovverket vil vi oppdatere denne Personvernerklæring.

 

NEGLFABRIKKEN

Skvadronvegen 1

4050 Sola

 

Tlf: +47 48202141

E-post: johanne@neglfabrikken.no

​© 2019 av Neglfabrikken AS. Laget med Wix.com